Zitzakken bedrukken

Een zitzak voor de meest ontspannen uitstraling

  • Logo bedrukking
  • Duurzaam materiaal
  • Zowel voor buiten als binnen gebruik

Jouw eigen zitzak om eens lekker er in neer te ploffen

Je eigen bedrukte zitzak is de manier om jouw merk of bedrijfsnaam op een ontspannen wijze wereldkundig te maken. In een restaurant, cafe, standclub of bij een evenement liggen vaak zitzakken klaar. Gamers maken ook veelvuldig gebruik

van zitzakken, doordat je er zo ontspannen in kunt liggen. Zo is een game uitspelen een stuk relaxter.

Bedrukte zitzakken van Artega

Met deze zitzakken kan je ontzettend veel kanten op. De zitzak kan je voorzien van jouw logo of bedrijfsnaam, dit kan in PMS kleuren of Full Color. De zitzakken kan je in verschillende maten bestellen, dat is helemaal afhankelijk van jouw uiteindelijke doel. Of je nou een design zitzak, een creatieve print, basic met logo, of een stijlvolle uitstraling wil, alle soorten bedrukkingen zijn mogelijk.

Heb je een super tof creatief idee en je vraagt je af of het mogelijk om dat te laten bedrukken op een zitzak? Het team van Artega staat voor je klaar om je daar bij te helpen, bel 088-788 00 00 of vraag direct een offerte aan.

Duurzame zitzakken

De zitzakken worden gemaakt van duurzaam materiaal, zijn waterafstotend en kleurvast. Door deze duurzame materialen te gebruiken is de zitzak voor zowel binnen als buiten gebruik. Een regebui of de felle zon kan de zitzak makkelijk hebben, het blijft waterdicht en de kleuren vervagen niet. Artega heeft voor de zitzakken gekozen voor een vulling van EPS korrels. Deze EPS korrels worden gezien als de allerbeste vulling voor zitzakken. Deze kun je bijvullen indien nodig.

Zitzakken bestel je bij Artega

Het online bestelproces voor je bedrukte zitzakken, gaat ook op een ontspannende wijze. Bij Artega denken wij mee in de gebruiksvriendelijkheid voor onze klanten. Je kunt hier je bestand uploaden met wat je op de zitzakken gedrukt wil hebben. Of het nu gaat om een foto op de zitzak of een logo of enkel je bedrijfsnaam, die keuze is aan jou. Na het ontvangen van je digitale bestand, zal Artega een gratis bestandscontrole uitvoeren. Het team van Artega gaat direct voor jou aan de slag, zodat je met enkele dagen kunt genieten van je eigen bedrukte zitzakken. Als dat geen feestje is?!

Hulp en advies nodig?

 

088-788 00 00
Direct antwoord

Website chat
Antwoord binnen 5 min

info@artega.nl
Antwoord binnen 24 uur

Stel je product samen

BTW: Incl.Excl.

1 Kies een formaat

2 Kies een vulling

3 Kies een bedrukking

* Verplichte velden

€ 0,00

Zitzakken

Bestandscontrole
Standaard
-
- incl. btw
© 2018-2019 ArtegaWeb. Alle rechten voorbehouden.