X-banner drukken

X-banners voor de merken met een 'X-factor'

  • Inclusief kokertas
  • Unieke vorm
  • Verschillende formaten

Een x-banner de unieke vorm voor een presentatie.

Een bedrukte x-banner komt het best tot zijn recht op een beurs of tijdens een presentatie. Het is tastbaar presentatiemateriaal en je kunt in een oogopslag je boodschap overbrengen. Tijdens een beurs wil iedereen opvallen, dan zoek je naar

het meest unieke presentatieobject: de X-banner. Door zijn x-vorm komt de print tot zijn recht, het staat strak, netjes en komt professioneel over. Een x-banner bezit alle ingrediënten om je presentatie tot een succes te maken! Heb je al een x-frame? En wil je een nieuwe print voor je x-banner laten drukken? Dat kan! Neem contact op met het team van Artega en zij helpen je graag verder. Of vraag hier de offerte aan.

Duurzame x-banners

Met de materialen die wij gebruiken voor je hedrukte x-banner, kan je de x-banner ook buiten gebruiken. Mocht je een evenement hebben wat buiten plaatsvindt, dan kun zonder problemen de x-banner buiten neerzetten. Het doek van de x-banner is waterafstotend en kleurvast. Dat wil zeggen, dat de zon en een regenbui geen grip krijgen op jouw bedrukte x-banner.

X-banners laat je drukken bij Artega

Artega staat bekend om super kwaliteit en de beste prijs. Dit bieden wij ook aan om x-banners te laten bedrukken. Het online bestelproces gaat vrij eenvoudig. Na het ontvangen van je digitale bestand, gaat Artega direct aan de slag. Eerst voeren zij nog een gratis bestandscontrole uit, waardoor je x-banner in alle perfectie kan worden gedrukt. Na de gratis verzending, kan je snel gebruik maken van je bedrukte x-banners!

Hulp en advies nodig?

Wij zijn open

088-788 00 00
Direct antwoord

Website chat
Antwoord binnen 5 min

info@artega.nl
Antwoord binnen 24 uur

Stel je product samen

BTW: Incl.Excl.

1 Kies een formaat

2 Kies een bedrukking

3 Kies een materiaal

4 Kies een gewicht

* Verplichte velden

€ 0,00

X-banners

Bestandscontrole
Standaard
-
- incl. btw
© 2018-2019 ArtegaWeb. Alle rechten voorbehouden.