Stickers en Etiketten

Stickers om lekker er op los te plakken!

  • Tot A3 formaat verkrijgbaar
  • Luxe afwerking
  • Gratis levering

Let op:
Ronde stickers zijn tot de backing geslit. Je ontvangt een vierkante drager met een ronde sticker.

Een sticker/etiket van je logo maak je het verschil

Het grote voordeel van stickers en etiketten laten bedrukken is, dat je zelf kan bepalen waar je stickers terecht komen. Je bent snel zichtbaar op hele

onverwachte plekken. Buiten of binnen, stickers hebben een fun-factor. Het is een vrolijk gezicht en makkelijk om je merk of logo herkenbaar te maken.

Een ding is zeker, met stickers en etiketten val je op.

In elke branche komen stickers voor, om je naamsbekendheid te vergroten of juist heel praktisch een etiket met je logo, of juist om een boodschap in je huisstijl over te brengen. Een sticker is het meest diverse promotie wat er is. Formaten, materialen en kleurgebruik je kan het naar eigen smaak aanpassen en kiezen.

Stickers en etiketten zijn ook praktisch

Vooral in de horeca branche zijn stickers heel nuttig. Op open versverpakkingen en etenswaren, worden stickers geplakt om een houdbaarheid aan te geven. In de ICT branche worden etiketten gebruikt om kabeltjes te labelen. Zo ben je snel geordend en als het niet meer nodig is, dan zijn de stickers zo verwijderd. Het is dus mogelijk dat je een sticker of etiket in een bepaalde kleur om met benaming laat afdrukken. Je kunt direct contact opnemen via de chat of whatsapp, met de designers van Artega voor een passend advies over de verschillende sticker mogelijkheden. Heb je een idee? Bel dan naar 088- 788 00 00 voor een persoonlijk advies.

Bestel je stickers en etiketten nog vandaag!

Als je de keuze hebt gemaakt in welk formaat, kleur en materiaal je de stickers en etiketten wilt laten drukken. Is het bestellen van je stickers eenvoudig uit te voeren. Het uploaden van eigen bestanden verloopt snel en moeiteloos. Na het ontvangst van jouw gestuurde ontwerp, voert het team van Artega een gratis basiscontrole uit. Hier zal met name naar het kleurgebruik worden gekeken. De stickers en etiketten worden door Artega schoon gesneden en handzaam verpakt. Nog even geduld en dan kan je er vrolijk op los plakken!

Hulp en advies nodig?

Wij zijn open

088-788 00 00
Direct antwoord

Website chat
Antwoord binnen 5 min

info@artega.nl
Antwoord binnen 24 uur

Stel je product samen

BTW: Incl.Excl.

1 Kies een formaat

2 Kies een materiaal

3 Kies een afwerking

* Verplichte velden

€ 0,00

Stickers

Bestandscontrole
Standaard
-
- incl. btw
© 2018-2019 ArtegaWeb. Alle rechten voorbehouden.