Banners en spandoeken bedrukken

Spandoeken en banners voor de grootste promotie!

  • Voor binnen en buiten
  • Full Color bedrukking
  • Gratis levering

Banners en spandoeken voor alle feesten en partijen

Een banner laten drukken is een geweldige manier om een speciale gelegenheid of evenement een stukje persoonlijker te maken. Een banner drukken is een betaalbare manier en trekt zowel binnen of buiten de aandacht

van je klant. Je speelt een heldere visuele boodschap in de kijker. Spandoeken worden veel gebruikt als buiten reclame aan de gevel, of op feesten of bij overwinning van een spannende wedstrijd. Bij festivals zie je spandoeken in een heel praktische vorm, als een tijdelijke bewegwijzering. Of wordt de sponsoring kenbaar gemaakt via groot reclamespandoek.

Spandoeken en banners: Opvallen doe je zo!

Bij Artega kan je een spandoek of banner bedrukken met je eigen ontwerp. Zo is deze belangrijke manier van promoten ook heel persoonlijk. Je eigen touch zit erin! Je logo, bedrijfsnaam, je slogan en een geweldige foto, kan je zo groot laten afdrukken als jij zelf wil. Een spandoek of banner kan je op verschillende manieren bevestigen. Artega biedt een gratis afwerking aan, met ringen of (tunnel)zoom. Heb je ook een steigerframe en elastieken nodig? Bekijk ons accessoires assortiment.

Super veel keuzes in spandoeken en banners

De keuze en de opties voor de perfecte spandoek of banner zijn reuze! Wij, kunnen ons goed voorstellen dat het plaatsen van een bestelling voor een spandoek of banner best een lastige klus is. Waar komt de spandoek of banner te hangen? Welk formaat heb je dan precies nodig? Welk materiaal is daar het beste voor geschikt? En welke afwerkings mogelijkheden zijn er? Vragen, waar wij jou bij kunnen adviseren. Neem direct contact op, via chat of whatsapp met de ordermanagers van Artega.

Spandoek en banners bestel je bij Artega

Het is super tof dat straks je eigen ontwerp wordt afgedrukt op een spandoek of banner. Na het maken van je keuze is het verdere bestelproces eenvoudig. Je kunt je digitale bestand uploaden, daar wordt het gratis gecontroleerd door Artega. Hier wordt gelet op formaat, verhoudingen en kleur. Als alles goed staat, gaan ze direct aan de slag om jouw spandoek of banner werkelijkheid te maken. Nog even geduld en je ontvang je spandoek of banner thuis.

Hulp en advies nodig?

 

088-788 00 00
Direct antwoord

Website chat
Antwoord binnen 5 min

info@artega.nl
Antwoord binnen 24 uur

Stel je product samen

BTW: Incl.Excl.

1 Kies een materiaal

2 Kies een gewicht

3 Kies een bedrukking

4 Kies een afwerking

* Verplichte velden

€ 0,00

Spandoeken

Bestandscontrole
Standaard
-
- incl. btw
© 2018-2019 ArtegaWeb. Alle rechten voorbehouden.