Bannerframes bestellen

De mooiste spandoeken hangen in een bannerframe!

  • spanelastieken
  • Gratis bezorgd
  • Sterk

Strakke frames voor een stijlvolle uitstraling

Spandoeken en banners zijn perfect voor het vergroten van je naamsbekendheid of ter promotie van je merk. Je kunt spandoeken binnen op een beurs ophangen of juist buiten voor de extra aandacht. Extra grote maten in een steigerconstructie

zijn ook mogelijk. Het mooiste is dat een spandoek dan helemaal strak hangt en zo het beste uitkomt. Een bannerframe is makkelijk inelkaar te zetten en daardoor ook gemakkelijk vervoerbaar. Handig als presentatiewand op een beurs.

Spandoekframe op een voetstuk

Kies een bannerframe van staal voor een stoere uitstraling. Het frame kan je nog op voetstukken of dwarsliggers laten plaatsen, zodat je bannerframe zelfstandig kan staan. Je kunt het spandoek bevestigen met spanelastieken of spinhaken zodat de banner op spanning komt te staan. Door de koppelstuken tussen de stalen buizen te plaatsen kan je een bocht vormen. De koppelstukken zijn van gietijzer. De stalen buizen zijn gemaakt van aluminium.

Spandoek of banner?

Heb je alleen een frame nodig of wil je graag het passende doek in een keer bestellen. Je kunt er voor kiezen om je banner of spandoek te wisselen. Bekijk welke mogelijkheden wij bieden voor banners en spandoeken en welke je het beste vindt passen in een stalen constructie. Ga je voor stoer of stijlvol?

Bestel hier jouw passende bannerframe

H6_Sub

Vraag direct een offerte aan

Hulp en advies nodig?

Wij zijn open

088-788 00 00
Direct antwoord

Website chat
Antwoord binnen 5 min

info@artega.nl
Antwoord binnen 24 uur

Stel je product samen

BTW: Incl.Excl.

1 Kies een formaat

2 Kies een bedrukking

3 Kies een materiaal

4 Kies een gewicht

5 Kies een banner systeem

* Verplichte velden

€ 0,00

spandoek & banner frames

Bestandscontrole
Standaard
-
- incl. btw
© 2018-2019 ArtegaWeb. Alle rechten voorbehouden.