Posters laten bedrukken

Een poster met een eigen design, is een eyecatcher van formaat

  • Eigen design poster
  • Posters voor binnen en buiten
  • Snelle levering

Design posters

Posters zijn echt super tof! Of je nu de laatste woontrend volgt, of je evenement in de kijker wilt spelen of juist voor je bedrijf meer naamsbekend wil creëren.

Een poster is echt voor iedereen. Om een poster laten bedrukken zijn de mogelijkheden eindeloos, jij bepaalt wat er gedrukt gaat worden. Het enige waar je rekening mee moet houden zijn de formaten. Bij Artega kan je met een eigen ontwerp posters laten bedrukken, op een door jou gekozen formaat.

Heb je een super tof idee? Deel het met ons en wij maken het werkelijkheid! Neem contact op met onze specialistenVraag direct een offerte aan

Posters als promotiemiddel

Posters laten bedrukken is een goedkope manier om in een klap veel aandacht te vestigen op jouw evenement, campagne of merk. Posters bedrukken is een heel effectieve manier om als promotiemiddel in te zetten en zo naamsbekendheid te genereren. De kosten zijn laag en je krijgt er veel voor terug. Zo kan je de posters ophangen en meer klanten naar jouw evenement, campagne of merk leiden.

Posters op de kinderkamer

Kinderen zijn dol op posters. De meeste boybands bekleden de muren in kamers van tienermeisjes. In de jongens kamers zijn superhelden de meest gekozen als muurbekleding. Kinderen groeien snel op en hun smaak wisselt vaak. Boybands gaan uit elkaar of superhelden zijn niet altijd super. Posters laten bedrukken bij Artega is dan een leuke manier om aan de smaak van jullie kinderen te voldoen. Posters laten bedrukken gaat eenvoudig, zien er strak uit en dat altijd voor de beste prijs.

Posters door weer en wind

Posters ophangen kan binnen, in een etalage, maar ook buiten en zelfs in de tuin. Kies dan voor een tuinposter. Kies bij een campagne voor posters als perfecte eyecatcher. Waarbij vaak over oude posters geplakt wordt dan kies je ervoor om op blueback-poster-papier te bedrukken. De achterkant van het blueback poster papier is blauw, dankzij de blauwe deklaag aan de onderzijde zal het design van de oude posters nooit zichtbaar zijn door jouw posters heen

Bij Artega denken wij altijd aan het milieu. Al onze posters worden gedrukt op duurzaam, milieuvriendelijk en gerecycled materiaal.

Posters trends

Dat het posters bedrukken eindeloos is, blijkt ook uit de luxe afwerkmogelijkheden. Wil je een strakke uitstraling voor je poster? Of gaat het juist om meer aandacht naar de poster te trekken en is het design daar helemaal op gebaseerd? Kies dan voor een UV-lak of voor glans laminaat voor een glossy uitstraling.

Heb je hier hulp en advies bij nodig, overleg even met het team van Artega. Je kunt met ons chatten of bel op 088 788 00 00

Hulp en advies nodig?

Wij zijn open

088-788 00 00
Direct antwoord

Website chat
Antwoord binnen 5 min

info@artega.nl
Antwoord binnen 24 uur

Stel je product samen

BTW: Incl.Excl.

1 Kies een formaat

2 Kies een materiaal

3 Kies een gewicht

4 Kies een bedrukking

5 Kies een afwerking

* Verplichte velden

€ 0,00

Posters

Bestandscontrole
Standaard
-
- incl. btw
© 2018-2019 ArtegaWeb. Alle rechten voorbehouden.