Plaktattoos bedrukken

Met een eigen design zijn alle ogen op jouw gericht.

  • Huidvriendelijk
  • Zwart of Full Color
  • Eigen design plaktattoo

Think before you Ink, eerst een plaktattoo

Wie denkt dat plaktattoos alleen voor kinderen is, heeft het mis. Volwassenen zijn er dol op! Vooral op feestjes in Ibiza zie je volwassene met neptattoos of tantattoos rondlopen. Het internet staat vol met plakplaatjes,

je kunt ze echt overal bestellen. Het unieke van de plaktattoos bij Artega is, dat je een eigen design als plaktattoo kan bestellen.

Plaktattoos ook handig tijdens het sporten

Je vindt het heerlijk om te tekenen en je wil nu wel eens zien hoe dat desgin op je arm staat. Of twijfel je of je wel een tatoeage zou willen hebben. Dan is een neptattoo een perfecte manier om te bepalen of een tatoeage de juiste keuze is. Ook tijdens het sporten zijn tijdelijke tattoos een must have! Denk hierbij aan een mudrace of hardloop- wedstrijd. Een tijdelijke tattoo in de vorm van een wedstrijdnummer op je arm is de manier om toch herkenbaar te zijn.

Tantattoos voor in de zon

Onze plaktattoos kunnen tot wel 14 dagen blijven zitten. De neptattoos zijn weersbestendig, regen of een douche daar kunnen ze tegen en zijn kleurvast in de zon. Heb je gekozen voor een tantattoo, dan gebruik je deze juist voordat je gaat zonnen. Aan het eind van de dag, verwijder je de sticky tattoo. Dan zie je dat je huid bruiner is geworden, behalve op het plek waar de plaktattoo heeft gezeten. Dat geeft een leuk speels effect.

Je eigen gedrukte neptattoo voor 14 dagen lang

Als je binnen 14 dagen je plaktattoo zat ben, dan kan je deze gewoon verwijderen. Water of een schuursponsje zal niet helpen. Gebruik daarvoor een watje met olie, of make-up remover op olie basis. Dan wrijf je de neptattoo er zo weer af.

Je eigen plaktattoo bestel je bij Artega

Het leukste van alles is, dat je eigen design gewoon als tattoo geprint kan worden. Bij Artega hebben wij hier veel ervaring mee en helpen je graag als het gaat om design-advies. Je kunt direct contact met ons opnemen op 088 788 00 00, of Vraag direct een offerte aan.

Hulp en advies nodig?

Wij zijn open

088-788 00 00
Direct antwoord

Website chat
Antwoord binnen 5 min

info@artega.nl
Antwoord binnen 24 uur

Stel je product samen

BTW: Incl.Excl.

1 Kies een formaat

2 Kies een bedrukking voorzijde

3 Kies een bedrukking achterzijde

* Verplichte velden

€ 0,00

Plaktattoo's

Bestandscontrole
Standaard
-
- incl. btw
© 2018-2019 ArtegaWeb. Alle rechten voorbehouden.