Pennen bedrukken

Een strakke lijn met een pen van Artega

  • Full color en PMS kleuren
  • Grote en kleine oplages mogelijk
  • Pennen die lekker schrijven

Geschreven met pen

“Uit de binnenzak van zijn colbert haalde hij in een subtiele gloeiende beweging zijn favoriete pen. En bod mij zijn authentieke vulpen aan, om een handgeschreven handtekening onder het contract te plaatsen. Liever tekende ik

met een ballpoint”,- zo zou een goed verhaal kunnen beginnen. Vulpennen zijn onder verzamelaars nog steeds erg populair en onderschat dus de bedrukte ballpoint niet!

Pennen met stijl

Een pen bedrukken met een eigen logo geeft een professionele uitstraling. Het blijft een onmisbare promotie of een attente vorm van service. Met een bedrijfsnaam of logo op hoogwaardige pennen gedrukt, creëer je een zakelijke indruk en een verzorgde uitstraling. Een netjes bedrukte pen is een prachtig gebaar, zeker als de pen lekker schrijft. Wij zien dat veel bedrijven de pennen weggeven als persoonlijk gebaar naar klanten en relaties. Balpennen, vulpennen of touch-pennen met opdruk zijn een handige manier om subtiele, langdurige reclame te maken. Met stijl.

Druktechniek op pennen

Om pennen kosten voordelig te bedrukken, is de beste techniek om de pennen te zeefdrukken. Bovendien is dit zeer slijtvast en gaat de opdruk lang mee. Woord na woord, logo na logo. Een gezeefdrukte pen is precies, kleurrijk en verzorgd.

Bestel je pen met logo bij Artega

Wij controleren persoonlijk alle ingestuurde digitale bestanden om te zorgen dat de pennen in hoge kwaliteit gedrukt worden. Dit valt onder onze gratis bestandscontrole. Goede pennen, blije klanten. Het online bestelproces wijst zich eenvoudig van zelf. Nog even geduld en dan uitpakken en direct kunnen schrijven. Eenvoudig en supersnel!

Hulp en advies nodig?

Wij zijn open

088-788 00 00
Direct antwoord

Website chat
Antwoord binnen 5 min

info@artega.nl
Antwoord binnen 24 uur

Stel je product samen

BTW: Incl.Excl.

1 Kies een bedrukking

2 Kies een type

3 Kies een kleur

* Verplichte velden

€ 0,00

Pennen

Bestandscontrole
Standaard
-
- incl. btw
© 2018-2019 ArtegaWeb. Alle rechten voorbehouden.