Over ons

Welkom bij Artega!

Wij staan al jaren bekend dat we ”alles op alles” drukken. En alles is ook echt alles! Niets is te gek, daag ons maar uit! ;) Kwaliteit vinden wij superbelangrijk en we gaan altijd voor het mooiste. De prijs is ook belangrijk. Die moet goed zijn. Daarom bieden wij jou de hoogste kwaliteit aan voor de beste prijs. Wij zijn groots op ons drukwerk en het resultaat mag er wezen!

Drukwerk kwaliteit en service van Artega

Media is belangrijk. Mooi drukwerk bezorgt nieuwe klanten. Dat op zich is al een mooi doel. Buitenreclame, foto producten, relatiegeschenken, huisstijl, verpakkingen, promotiemateriaal en stickers dragen allemaal bij aan een super marketing! Ons team heeft een fijne neus voor de nieuwe ontwikkelingen in de markt. Zo kunnen we bij jouw doel het perfecte middel zoeken. De nieuwste materialen en technieken zijn onderzocht en uitgeprobeerd. Op deze manier kunnen wij altijd een up-to-date aanbod in onze webshop plaatsen. Met een tof design wordt het product uniek en helemaal van jou!

Artega jouw on en offline partner

Jij bent altijd welkom om koffie te komen drinken. Laat maar weten hoe je ‘m drinkt, dan staat-ie ook echt klaar! :-) Je ideeën te delen of spelletje op de flipperkasten! Het volledige aanbod staat online en is 24 uur per dag beschikbaar. Je kunt dag en nacht bestellingen plaatsen. Kom je er niet helemaal uit? Bel ons op 088 788 00 00 voor een persoonlijk advies. Deel je ideeën en laat ons meedenken.

Missie visie Artega

Wij willen jouw persoonlijke adviseur en producent zijn op het gebied van drukwerk en printmedia oplossingen. Niets is ons te gek. Van concept of design met de meest veelzijdige productie methodes. Absoluut het breedste assortiment. Artega drukt alles op alles!

© 2018-2019 ArtegaWeb. Alle rechten voorbehouden.