Kalenders bedrukken

Met een bedrukte kalender, zie ik jou wel staan!

  • Full Color bedrukking
  • Luxe afwerking
  • Gratis verzending

Een kalenderjaar vliegt voorbij!

Een kalender laten printen is de manier om professioneel over te komen en subtiel de aandacht te vestigen op jouw merk. De nieuwste trends, zoals het gebruik van tekst over foto's in de opmaak van een huisstijl kan je eenvoudig op een kalender

laten drukken of printen. En dat in de mooiste kwaliteit. Bedrukte kalenders zijn uitermate geschikt als relatiegeschenk of promotiemateriaal, zeker zo vlak voor de feestdagen. Het is de manier om meerwaarde van jouw merk of bedrijfsnaam aan je klant of relaties mee te geven. Zo sta je in ieder geval, een jaar lang op tafel.

Het hele jaar in beeld met een kalender van Artega

Het is heel creatief en origineel als je een maandkalender laat printen, met foto's van je familie of gezin. Zo vergeet je geen enkele schoolafspraak of sportactiviteit. Verjaardagskalenders laten drukken is ook super geschikt als cadeau in je vriendengroep. Ideaal om alle verjaardagen en events al vast mee te laten drukken. Zo wordt er niemand meer vergeten, en de reden voor een feestje in een oogopslag zichtbaar.

Promotie op een kalender

Een geprinte kalender is een ideaal promotie artikel, je ziet ze overal hangen of staan op een bureau. Zo wordt je dagelijks herinnert aan je afspraken Kalenders scheppen orde in de chaos en helpen bij het inplannen van je tijd, dus een kalender met een eigen design dat past bij jouw bedrijf wordt gezien als een welkom cadeautje!

Bij Artega bestel je jouw kalender online

De webshop van Artega.nl biedt alle opties om voor jou een persoonlijke kalender te bedrukken. Wil je een formaat die je hier niet tussen ziet staan of heb je een groter oplage? Vraag direct een offerte aan.

Met een paar klikken ben je door het bestelproces heen en enkele dagen later worden de kalenders bij je thuis afgeleverd. Online kan je een bestand met je eigen ontwerp uploaden. Het team van Artega voert een gratis basiscontrole uit, waar gelet wordt op passende formaten, lettertypes en kleurgebruik. Na het bedrukken worden de kalenders schoon gesneden en handzaam verpakt. Dit proces gaat met de grootste zorgvuldigheid, die men gewend is van Artega.

Heb je nog een suggestie voor de bureau onderleggers met eigen ontwerp? Vertel het ons! Neem direct contact op met onze specialisten.

Vraag direct een offerte aan.

Hulp en advies nodig?

Wij zijn open

088-788 00 00
Direct antwoord

Website chat
Antwoord binnen 5 min

info@artega.nl
Antwoord binnen 24 uur

Stel je product samen

BTW: Incl.Excl.

1 Kies een optie

2 Kies een formaat

3 Kies een bedrukking

4 Kies een materiaal

5 Kies een gewicht

6 Kies een aantal vellen

7 Kies een afwerking

* Verplichte velden

€ 0,00

Kalenders

Bestandscontrole
Standaard
-
- incl. btw
© 2018-2019 ArtegaWeb. Alle rechten voorbehouden.