Hardcover boeken bedrukken

Jouw eigen verhaal gedrukt in een boek

  • Vanaf 1 stuks
  • Gratis bestandscontrole
  • Verschillende formaten verkrijgbaar, ook liggend formaat

Jouw gebundelde hardcover boek

Ben je een verhaal aan het schrijven of ben je al je blogs aan het verzamelen? Dan is een hardcover boek de manier om je verhalen te publiceren. Zo geef je jouw verhaal een extra uitstraling mee.

Dit is 'the next stap', of je nu hobby-matig of professioneel schrijver bent. Een gebundelde hardcover boek versie is de kroon op jouw werk.

Hardcover boek als relatiegeschenk

Een hardcover boek is een perfect relatiegeschenk of promotiemiddel. Het ziet er sjiek, zakelijk en professioneel uit. Op de kaft van een hardcover boek plaats je jouw desgin, logo of afbeelding om zo te willen opvallen. De overhandiging van een hardcover boek gaat ook vaak persoonlijk. Zo heeft je klant, altijd een exemplaar van jouw presentatie of jaarverslag dat hij door kan bladeren. Boeken blijven over het algemeen lang bewaard en ook op de boekenplank is een hardcover boek een blikvanger.

Jouw gedrukte hardcover boek bestellen

Een verhaal op papier zetten, daar gaat een heel proces aan vooraf. Het bestellen van een gedrukt hardcover boek, dat is zo gepiept. Je hebt het ontwerp digitaal op je computer staan. Je kiest uit, welk formaat, papiersoort, de afwerking van de kaft en de oplages.

Hier upload je het bestand, waar het ontwerp van de kaft ook op staat. Het team van Artega controleert gratis, jouw keuzes en ontwerp. Hier wordt gekeken naar afsnijdingshoeken, kleur, compositie en typografie. De ordermanagers van Artega, gaan direct aan de slag en zorgen dat je snel kunt genieten van jouw verhaal in een hardcover boek.

Wil je persoonlijk advies over de opties die Artega biedt?

Neem dan contact op 088-788 00 00 en het team van Artega staat voor je klaar. Contact kan ook direct via chat of whatsapp.

Hulp en advies nodig?

Wij zijn open

088-788 00 00
Direct antwoord

Website chat
Antwoord binnen 5 min

info@artega.nl
Antwoord binnen 24 uur

Stel je product samen

BTW: Incl.Excl.

1 Kies een formaat

2 Kies een afwerkingkeuze

3 Kies een papier binnenwerk

4 Kies een omslag

5 Kies een omslag afwerking

6 Kies een schutblad

* Verplichte velden

€ 0,00

Hardcover boeken

Bestandscontrole
Standaard
-
- incl. btw
© 2018-2019 ArtegaWeb. Alle rechten voorbehouden.