Fotobehang bedrukken

Jouw mooiste foto op je muur!

  • Full Color
  • Eigen unieke ontwerp
  • Gratis basis bestandscontrole

Een muur om mee te pronken

Wees uniek en laat je creativiteit de vrije loop. Versterk de sfeer en ervaring in je ruimte met een superstrak fotobehang ontwerp. Heb jij een foto waar je trots op bent? Of zie jij graag jouw design volledig schitteren op een muur? Van woonkamers tot aan kantoorpanden. Dan is fotobehang de juiste keuze voor jou!

Muurvast behang

Geef je muur extra flair door je mooiste foto of design groots op een fotobehang te laten bedrukken. Door de hoogwaardige kwaliteit soorten behang is er voor ieder wel een geschikte optie. Kom je er niet uit met welk soort, papier Airtex PVC doek, Sanotex PVC vrij doek of ProVlies mat, het beste bij jou past? Neem dan contact met ons op en wij helpen je er graag doorheen.

Laten doen of toch zelf doen?

Hier bij Artega bieden wij je de optie om het te laten behangen door vakmensen. Doe je het toch liever zelf? Dan kan dat ook! Heb je niet de juiste middelen daarvoor in huis? Dan is dat altijd nog te bestellen op de productpagina.

Laat je niet verrassen tijdens het behangen. vraag direct een offerte aan.

Fotobehang bestel je bij Artega

Je eigen fotobehang bestellen bij Artega doe je binnen een paar stappen. Wil jij meer leven brengen in je muren, scroll dan verder om je fotobehang te bestellen. Je kunt je eigen unieke ontwerp uploaden. Bij Artega bekijken we je ontwerp nog eens extra na. Wij controleren gratis of de verhoudingen, afmetingen en kleuren kloppen. Voor je het weet staat jouw eigen design te pronken op jou fotobehang. Kom je er niet helemaal uit? Dan kan je altijd direct met ons contact opnemen tijdens de openingstijden via mail of de telefoon. Of stuur een bericht via de chat knop!

Hulp en advies nodig?

 

088-788 00 00
Direct antwoord

Website chat
Antwoord binnen 5 min

info@artega.nl
Antwoord binnen 24 uur

Stel je product samen

BTW: Incl.Excl.

1 Kies een materiaal

2 Kies een bedrukking

3 Kies een afwerking

4 Kies een accessoires

* Verplichte velden

€ 0,00

Fotobehang

Bestandscontrole
Standaard
-
- incl. btw
© 2018-2019 ArtegaWeb. Alle rechten voorbehouden.