Even voorstellen

Heej! Tof dat je ons bezoekt.
Laten wij ons even voorstellen om zo het ijs een beetje te breken. Als we elkaar beter kennen, dan bekijken we ter plekken waar wij elkaar mee kunnen helpen.
Druktallesopalles.nl is een producent in drukwerk en grafische producten. Al jaren drukken en printen wij plaatjes, foto's en logo's op diverse producten. En je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben dat al eens bedrukt ;-)

Drukwerk of printwerk?

Natuurlijk gaan wij traditioneel drukwerk niet uit de weg, sterker nog, posters, spandoeken, flyers en brochures behoren nog steeds tot onze hardlopers. Zo kunnen wij hier ook maandelijks diverse kortingen en acties aanbieden. Traditioneel printwerk bestaat ook, hier bieden wij dezelfde producten aan als drukwerk. Het is voor jou financieel aantrekkelijker als je een kleine oplage nodig hebt. Wil je bijvoorbeeld 25 almanakken bestellen? Dan zou je voor print kunnen kiezen zodat de kosten niet de spuigaten uitloopt. Hier denken wij graag met je mee!

Mooiste signs voor binnen en buiten

Met een gerse buitenreclame val je pas goed op! Buitenreclame is een vrij algemene term, deze producten zijn namelijk ook voor binnengebruik mogelijk. Denk hierbij aan spandoeken, banners, vlaggen maar ook de frames en asseccoires om je presentatiematerialen op te hangen of te bevestigen.

The next level voor jouw bedrijfsnaam

Kleding en textiel, relatiegeschenken, huisstijlproducten, verpakkingen, presentatiemateriaal, promotiemateriaal, buitenreclame, stickers en fotoproducten dragen allemaal bij aan een super marketing! Onze accountmanagers hebben een fijne neus voor alle laatste trends. De nieuwste materialen, kleuren en technieken, alles wordt onderzocht en uitgeprobeerd. Op deze manier kunnen wij altijd een vernieuwend aanbod in de webshop plaatsen. Met gerse ontwerpen en design wordt het product helemaal van jou! Iets persoonlijks.

Webshop en online bestellen

In onze webshop bieden wij de meest gekozen producten aan. Wij kunnen ons ook wel voorstellen dat jouw design op een product dat hier niet staat goed zal passen. Geen probleem! Vertel ons wat je voor ogen hebt, en vraag een offerte op maat aan. Onze criteria hierin is de mooiste kwaliteit leveren voor de beste prijs.

Onze gratis bestandscontrole

Na het plaatsen van een bestelling worden de aangeleverde bestanden gratis gecontroleerd. Als de bestelling hier binnenkomt wordt de bijlage direct geopend door onze ordermanagers, die bekijken of het bestand voldoet aan een aantal eisen om een optimaal resultaat uit het drukwerk te krijgen. Onze designers zijn gespecialiseerd in het bewerken en/of het opmaken van documenten voor drukwerk en kijken na of deze bestanden drukklaar zijn. Druktallesopalles.nl stuurt alleen kwalitatief hoogwaardig drukwerk de deur uit. Zowel jij, als druktallesopalles.nl, worden niet serieus genomen als de pixels met het blote oog te tellen zijn, of wanneer de inhoud van het drukwerk ongelijk is afgesneden. Het verspreiden van kwalitatief mooi drukwerk is voor ons minstens net zo belangrijk als dat het voor jou als verspreider is!

Druktallesopalles.nl: de Rotterdamse online drukkerij

Ben je in de buurt en wil je ons ook ontmoeten? Doen! De koffie staat klaar. Heb je voor ons nog een suggestie of een gers idee wat je graag wilt delen? Wil je van gedachten wisselen of juist een heel passend advies? Bel dan naar 088 788 00 00 voor een persoonlijk advies. Daag ons maar uit en loop tevreden de deur uit. Wij drukken namelijk echt alles op alles!

© 2018-2019 ArtegaWeb. Alle rechten voorbehouden.