Doming stickers bedrukken

De luxe sticker met 3D-effect

  • Full color bedrukking
  • Voor buiten en binnen gebruik
  • Gratis verzenden

Doming Stickers voor een strakke uitstraling

Door de extra harslaag die over de stickers gegoten wordt ontstaat er een bolling, wat het unieke 3D-effect geeft. Deze techniek, de extra harslaag bovenop een sticker wordt ook wel 'doming' genoemd, vandaar de naam 'doming stickers'.

Doming stickers krijgen juist door de extra harslaag een mooie glossy, luxe en professionele uitstraling. Wil je dat je klanten het WoW-effect hebben, bij het plakken van doming stickers op jou producten Met deze 3D-stickers grijp je meer aandacht en speel je jouw merk of naam steeds meer in de kijker. Doming stickers worden vooral gebruikt in de motor-autobranche, reclame, elektronica en instrumenten-branche.

Het drukken van 3D stickers doe je bij Artega

Wil je de bedrijfsnaam, logo of jouw merk als doming sticker? Zodat je deze 3D stickers goed kan in zetten als promotiemateriaal, dan ben je bij Artega aan het juiste adres. Wij maken een weer- en Uv-bestendige sticker, waarbij kleuren ook bij buitengebruik prachtig blijven. De doming sticker is kras-vast en eenvoudig aan te brengen op elke ondergrond. Je kunt zelf kiezen welk formaat en vorm het beste bij jouw merk past. Let op, Bij de keuze voor een rechthoekig formaat 3D stickers, voor een afgeronde hoek in je ontwerp met een straal van minimaal 1,5 mm radius.

Bestellen van je bedrukte doming stickers

Het online bestelproces gaat snel en is heel eenvoudig. Bedrukte doming stickers bestellen is bij wijze van spreken een fluitje van een cent. Na het uploaden van jouw document, voert Artega een gratis bestandcontrole uit. Daar wordt onder andere gekeken naar resolutie, snijmarge en lettertypes. Dan staat alles klaar om jouw 3D stickers te laten bedrukken. De ordermanagers van Artega gaan na het plaatsen van jouw bestelling direct aan de slag. Door de razendsnelle levering, kan je snel aan de gang met de promotie van jouw merk.

Hulp en advies nodig?

Wij zijn open

088-788 00 00
Direct antwoord

Website chat
Antwoord binnen 5 min

info@artega.nl
Antwoord binnen 24 uur

Stel je product samen

BTW: Incl.Excl.

1 Kies een type

2 Kies een materiaal

3 Kies een gewicht

4 Kies een bedrukking

* Verplichte velden

€ 0,00

Doming stickers

Bestandscontrole
Standaard
-
- incl. btw
© 2018-2019 ArtegaWeb. Alle rechten voorbehouden.