Daarom kies je voor ons

Echte persoonlijke service

Artega is juist die onlinedrukkerij waar drukwerk bestellen ook offline mogelijk is! Telefonisch staan wij klaar voor een persoonlijk advies

Niet alleen offline!

Kom gerust langs om jouw samples te bekijken, drukwerk of design met ons door te nemen.

  • Wij denken graag met je mee
  • Je hebt een vast contactpersoon
  • Wij hebben heerlijke koffie
  • En een paar flipperkasten waar je flink op kan scoren

Spoedlevering

Bij bijna al onze producten is het mogelijk om voor een snellere levering te kiezen of zelfs voor een overnight oftewel 24 uurs verzending… Staat jouw ideale levering er niet standaard bij, bel dan direct naar onze drukwerkmanagers. Ze zijn te bereiken op 088 788 00 00. Wij denken graag out-of-the-box met je mee, wij bekijken graag naar alternatieven. Mochten de reguliere leveringsvoorwaarden niet helemaal aansluiten op je wensen.

Gratis en blanco verzending

In principe is een bestelling bij Artega altijd inclusief een gratis verzending.Er worden alleen kosten berekend als de formaten erg groot zijn zoals bij producten als 'banners en spandoeken'. Wij rekenen ook een tegemoetkoming in verzendkosten als producten direct vanuit de fabriek worden verzonden. Onze fabrieken zijn verspreid door heel Nederland. Bijvoorbeeld in het hoge noorden en het zuidelijkste puntje van Nederland, hierdoor worden deze kosten ook gerekend bij het afhalen bij Artega.

Dankzij onze blanco-verzend-policy is het bij Artega mogelijk en veilig om je producten direct naar jouw klant te versturen. Of als cadeau aan je moeder of vriendin. Indien gewenst, kunnen wij zelfs vanuit jouw naam of bedrijfsnaam verzenden.

Eigen ontwerp studio

Bij Artega ben je ook welkom met jouw concept ontwikkeling, design en vormgeving tot DTP werkzaamheden. Een goed idee, wij helpen jou daar graag verder mee. Van gevel concept mock-ups voor een goede impressie tot dikke boeken opmaken. Hiernaast zijn onze ordermanagers ware grafische specialisten en staan altijd klaar voor jouw ontwerp en design vragen.

Drukt alles op alles!

Wij zijn een club enthousiastelingen met ruime kennis en ervaringen met het breedste pakket in geprinte media. Daag ons uit, niets is te gek of te groot! Van zeer grote oplage tot heel specifieke hardcoverboeken in grote oplage met dat ene specifieke papier variant tot complete concepten van ontwerp tot realisatie van LED verlichte doosletters voor jouw buitenreclame. Vraag hier direct een maatwerk offerte aan.

© 2018 Artega Drukwerk. Alle rechten voorbehouden.