Daarom kies je voor ons


Echte persoonlijke service

Artega is dé onlinedrukkerij waar bestellen ook offline mogelijk is! Kom langs of bel voor persoonlijk advies.

Niet alleen online!

Kom langs om je drukwerk of design met ons door te nemen of samples te bekijken.

  • Wij denken met je mee
  • Een vast contactpersoon
  • Heerlijke koffie
  • En een paar flipperkasten ..

Spoedlevering

Bij al onze producten is het mogelijk een snellere levering te kiezen. Of een 24-uurs overnight verzending. Staat je ideale levering er niet bij, bel ons dan direct op 088-7880000. We denken graag out-of-the-box over alternatieven als de leveringsvoorwaarden niet helemaal aansluiten op je wensen.

Gratis en blanco verzending

Een bestelling bij Artega is in principe inclusief gratis verzending. We berekenen alleen kosten als de formaten erg groot zijn zoals 'banners en spandoeken'. Deze verzendkosten zijn voor grote producten die vanuit de fabriek worden verzonden. Dat geldt dus ook als je die producten bij ons in Rotterdam komt ophalen. Met onze blanco-verzend-policy is het mogelijk om producten zonder onze naam direct naarje klant te sturen. Laat ons weten wat je wil.

Eigen ontwerp studio

Een goed idee? We helpen je graag verder. Bij Artega ben je ook welkom voor concept ontwikkeling. Van design en vormgeving tot DTP werkzaamheden. Alles voor de beste prijs. Onze teamleden kunnen helpen met al je design vragen. Stel ze gewoon!

Offerte maatwerk, alles op alles!

Wij zijn een clubje enthousiastelingen met ruime kennis en ervaring en met het breedste pakket. Daag ons maar uit. Niets is te gek of te groot. Van zeer grote oplage tot dat heel exclusieve hardcoverboek in net dat ene specifieke papier. Ook de complete lijn van ontwerp tot realisatie van LED verlichte doosletters voor buitenreclame. Kom maar op!

© 2018-2019 ArtegaWeb. Alle rechten voorbehouden.