Cadeau enveloppen bedrukken

Een cadeau envelop houdt de inhoud spannend

  • Duurzaam karton
  • Full Color bedrukking
  • Meerdere formaten te verkrijgen

Eigen cadeau enveloppen of Pillow Packs bedrukken

Met je eigen bedrukte cadeau enveloppen maak je de cadeau of webshop bestelling nog specialer. Het geven van een cadeaubon, tegoedbon of een kleine attentie in een cadeau verpakking wordt steeds leuker.

Deze enveloppen, worden ook wel 'Open When' enveloppen genoemd. Open when enveloppen zijn simpel gezegd cadeau enveloppen die je op een bepaald moment mag openmaken. Steeds vaker worden deze besteld door webshop als verpakking. Webshops verpakkingen krijgen met onze bedrukte cadeau enveloppen een prachtige branding in eigen identiteit.

Duurzame cadeau enveloppen

De pillow packs worden gemaakt van duurzaam, houtvrij sulfaatkarton. Je cadeaubon of tegoedbon blijft ook goed beschermt als je het via de post verstuurt. De cadeau enveloppen zijn licht en stevig, ook super eenvoudig in elkaar te vouwen. Om de verrassing compleet te maken kan je aan het cadeau in de envelop een 'With compliment card' of een andere ansichtkaart toevoegen, die je overigens ook kan laten drukken en bestellen bij Artega.

Cadeau enveloppen bestellen

Met het versturen van je direct mailing in een gepersonaliseerde cadeau envelop, maak je jouw verpakking nog professioneler. Het bestellen van deze cadeau enveloppen doe je online. Het uploaden van het bestand met jouw merk, logo en/ of bedrijfsnaam gaat snel en eenvoudig. Het team van Artega gaat na het plaatsen van jouw bestelling direct aan de slag. Door de razendsnelle levering, kan je snel aan de gang met je eigen mailing. Heb je suggesties of ideeën over jouw ideale cadeau envelop? Neem direct contact op met Artega, Wij helpen je verder met het versturen van jouw ultieme verrassing of webshop verpakking.

sub tekst.

Hulp en advies nodig?

Wij zijn open

088-788 00 00
Direct antwoord

Website chat
Antwoord binnen 5 min

info@artega.nl
Antwoord binnen 24 uur

Stel je product samen

BTW: Incl.Excl.

1 Kies een formaat plano

2 Kies een materiaal

3 Kies een gewicht

4 Kies een bedrukking

5 Kies een afwerking

* Verplichte velden

€ 0,00

Cadeau enveloppen

Bestandscontrole
Standaard
-
- incl. btw
© 2018-2019 ArtegaWeb. Alle rechten voorbehouden.