Bureau-onderleggers drukken

Lig jij al op het bureau van je klant

  • Snelle levering
  • Full color bedrukking
  • Liggend in A2 en A3 formaat verkrijgbaar

Juiste indruk met een bedrukte bureau-onderlegger

Met bureau-onderleggers maken schrikkeljaren niets uit, 365 of 366 dagen, je bent dagelijks met jouw logo en huisstijl design zichtbaar op het bureau van je relatie en klant. Vandaar dat we kunnen zeggen, dat een bureau-onderlegger een ideaal

en duurzaam relatiegeschenk is.

Bureau-onderleggers met een kalender komen van Artega

Naast jouw huisstijl, logo en design is op een bureau-onderlegger ook een jaarkalender te vinden. Handig! Je ziet in een oogopslag wanneer jij je afspraak wilt inplannen. Een papieren bureau-onderlegger is de totaal oplossing voor een clean-desk-policy. Losse kalenders of notitieblokken heb je naast een bedrukte bureau-onderlegger niet meer nodig, super slim!

Een handig bestelproces voor je bedrukte bureau-onderleggers

Vanaf je bureau klik je met een paar klikken je ideale bureau-onderlegger in elkaar en heb je de bestelling geplaatst. Het is bij Artega altijd mogelijk om eigen logo en huisstijl design bestanden te uploaden, om de bureau-onderlegger met eigen logo en huisstijl te bestellen.

Na het plaatsen van je bestelling

Na het uploaden van je ontwerp voor je eigen bureau onderleggers, voert het team van Artega een gratis controle uit op je bestand. Na het drukken worden de bureau-onderleggers schoon gesneden en handzaam verpakt. Dit proces gaat met de grootste zorgvuldigheid, die men gewend is van Artega. Binnen enkele dagen worden de bureau-onderleggers gratis bij je bezorgd, zodat je snel je klanten kunt voorzien van mooi exemplaar.

Heb je nog een suggestie voor de bureau onderleggers met eigen ontwerp? Vertel het ons! Neem direct contact op met onze specialisten. Of vraag een offerte aan..

Hulp en advies nodig?

Wij zijn open

088-788 00 00
Direct antwoord

Website chat
Antwoord binnen 5 min

info@artega.nl
Antwoord binnen 24 uur

Stel je product samen

BTW: Incl.Excl.

1 Kies een formaat

2 Kies een materiaal

3 Kies een bedrukking

4 Kies een aantal vellen

* Verplichte velden

€ 0,00

Bureau onderleggers

Bestandscontrole
Standaard
-
- incl. btw
© 2018-2019 ArtegaWeb. Alle rechten voorbehouden.