Brochures wire-o bedrukken

Brochures wire-o bedrukken

  • Full color bedrukt
  • Gratis bestandscontrole
  • Luxe afwerking mogelijk

Magazines, tijdschriften, bladen, we kennen ze allemaal en we hebben ze ook allemaal in huis. Met een abonnement of gratis uit de supermarkt, zonder dat we er erg in hebben dringt een magazine wekelijks onze huiskamers binnen.

Maar wat we niet allemaal hebben en wel graag willen, is een persoonlijk tijdschrift. Een magazine maken over je vriendengroep, als afscheidscadeau bij je werk of juist als verzameling van foto's van je schoolperiode. Het is een fantastisch compliment als je al je opdrachten voor die ene klant samen bundelt in een blad. Zodat je klant er nog eens doorheen kan bladeren.

Een eigen creatie in je tijdschrift

Met een magazine kan je alle kanten op. Het aantal bladzijden heb je zelf in eigen hand. Veel foto's of juist meer op tekst gebaseerd, ook dat kan jezelf bepalen. Ben je creatief en maak je het liefst eigen ontwerpen? Als je een eigen magazine laat bedrukken zul je zien dat er talloze mogelijkheden zijn.

Het design van je eigen magazine

Formaten kunnen wij aanpassen aan jouw voorkeur. Is je magazine-design vierkant? Dan zorgen wij dat jouw magazine vierkant geprint wordt. Let wel op je verhoudingen van eventuele foto's. Je bent slechts een paar klikken verwijdert van een eigen magazine. Nog even en je mag jezelf trotse eigenaar van je persoonlijke, eigen ontworpen tijdschrift noemen.

Bestel online je eigen persoonlijke magazine

Laad online je bestand in, wij controleren deze gratis nog op schoonheidsfoutjes. Hierbij wordt gelet op kleur, formaat en verhoudingen. Je bladen worden schoon gesneden en handzaam verpakt. Daarna worden de magazines gratis bij je bezorgd. Uiteraard staat Artega altijd klaar om je te woord te staan. Wil je een advies over de lay-out of eigen ontwerp? Bel dan met de designers van Artega voor een persoonlijk advies. Korte hulpvragen met een direct antwoordt, zijn het gemakkelijkst te stellen via de chat of telefonisch 088-788 00 00.

Hulp en advies nodig?

Wij zijn open

088-788 00 00
Direct antwoord

Website chat
Antwoord binnen 5 min

info@artega.nl
Antwoord binnen 24 uur

Stel je product samen

1 Kies een formaat

© 2018-2019 ArtegaWeb. Alle rechten voorbehouden.