Brievenbusdozen maken

Jouw eerste indruk op de deurmat!2

  • PMS kleuren of full colour
  • Stevig milieuvriendelijk karton
  • Gratis verzending

Met een brievenbusdoos is jouw merk zichtbaar

Een subtiele manier om op een professionele wijze je naamsbekendheid te vergroten. Post komt zo zakelijk over en ziet er verzorgd uit. Een verpakking bedrukt met een logo of juist het karton in die ene felle kleur.

Met je eigen brievenbusdozen maak je een verzending nog leuker!

Bedrukte brievenbusdozen, voor een persoonlijke en verzorgde verzending

Wij bieden brievenbusdozen in een milieuvriendelijk materiaal aan, kraft-karton. Kraftkarton is stevig en stijf materiaal, met een witte buitenkant, waardoor het makkelijk is te laten bedrukken. Het materiaal van de brievenbusdozen is sterk, schokbestendig, snel te monteren, ideaal om brochures of promotiemateriaal te verzenden. Een leuk duurzaam detail, de brievenbusdoos kan worden hergebruikt. Artega heeft een aantal opties voor je op een rij gezet, zodat je met een paar klikken je bestelling hebt geplaatst. Je bestelling bedrukte brievenbusdozen plaatsen gaat moeiteloos en gemakkelijk.

Vragen?! Bel 088-788 00 00

Bij Artega bestellen snel en eenvoudig

Het is mogelijk om je eigen bestanden te uploaden, dit gaat snel en eenvoudig. Je eigen logo in jouw huisstijl design op de brievenbusdoos komt te staan. Wij voeren gratis een basis controle uit, zodat kleur en formaten op de juiste manier worden gedrukt worden op jouw verpakkingsmateriaal. Je bestelling is bij Artega in goede handen.

Bestelling van je gedrukte brievenbusdozen

Eenmaal je bestelling geplaatst om brievenbusdozen te laten bedrukken, ontvang je in je mail een bevestiging van Artega. Door de snelle levering en gratis bezorging van de brievenbusdozen, laat ook jouw eigen verzending niet lang op zich wachten. Veel plezier met het verzenden van jouw pakketten met de post!

Hulp en advies nodig?

 

088-788 00 00
Direct antwoord

Website chat
Antwoord binnen 5 min

info@artega.nl
Antwoord binnen 24 uur

Stel je product samen

BTW: Incl.Excl.

1 Kies een formaat

2 Kies een materiaal

3 Kies een gewicht

4 Kies een bedrukking

5 Kies een afwerking

* Verplichte velden

€ 0,00

Brievenbusdozen

Bestandscontrole
Standaard
-
- incl. btw
© 2018-2019 ArtegaWeb. Alle rechten voorbehouden.