Bestekzakjes bestellen

Met het mes op tafel

  • Bestekzakjes inclusief servet
  • Super snelle levering
  • Gratis verzending

Bij Artega bestel je bestekzakjes

Je kent ze vast wel, die papieren zakjes gevuld met servet, een mes en een vork. Bij de plaatselijke eetcafés, hotels, sportverenigingen en andere horecagelegenheden zie je de bestekzakjes vaak al gedekt op tafel liggen.

Het eetcafé of de eetzaal ziet er mooi en stijlvol uit met gedekte tafels. Een bestekzakje is een handig product om snel je tafel te kunnen dekken op een professionele manier.

Het voordeel van een bestekzakje

Het voordeel van het gebruik van papieren bestekzakjes, zit in de eenvoud. Bestek, mes en vork, blijven schoon. Door je bestekzakje in een kleur of juist met het logo van de horecagelegenheid te bedrukken krijgt het ook een persoonlijke en professionele touch. Een bestekzakje op tafel ziet er dus niet alleen mooi uit, met jouw logo op de bestekzakjes is het een perfecte reclame oplossing voor een nog betere naamsbekendheid.

Het bestellen van je bestekzakjes

Zoals de eenvoud in het bestekzakje zit, zit de eenvoud ook in het bestelproces. Via deze pagina, laad je het logo, wat op de bestekzakjes moet komen te staan, op. Bij Artega controleren ze je bestand, na de bevestiging gaan ze direct voor je aan de slag. Ieder besteld bestekzakje wordt met uiterste zorgvuldigheid afgehandeld. Waarna ze gratis bij jou worden afgeleverd. Zodat je klanten er snel hun tanden in kunnen zetten Heb je nog een suggestie voor je bestekzakje? Bij Artega staan we klaar om te helpen.

Hulp en advies nodig?

Wij zijn open

088-788 00 00
Direct antwoord

Website chat
Antwoord binnen 5 min

info@artega.nl
Antwoord binnen 24 uur

Stel je product samen

BTW: Incl.Excl.

1 Kies een type

2 Kies een kleur

* Verplichte velden

€ 0,00

Bestekzakjes

Bestandscontrole
Standaard
-
- incl. btw
© 2018-2019 ArtegaWeb. Alle rechten voorbehouden.