Bekers laten bedrukken

Proost! Met eigen logo bedrukte bekers

  • Gratis verzending
  • Supersnelle levering
  • Proost! Met eigen logo bedrukte bekers

Originele kartonnen bekers bedrukken

Je ziet ze overal en op elk willekeurig moment, kartonnen bekers of isolerende bekers met een eigen bedrukking. Onderweg in het openbaar vervoer zijn de isolerende thermosbekers weer erg populair. Ook voor de sportvereniging is een

bedrukte bierbeker een leuk sponsor item. Daarbij zijn bedrukte drinkbekers goed inzetbaar als promotiemiddel. Want wie wil er nou niet een drinkbeker van zijn favoriete club of verenging.

Bekers op evenementen

Bij een evenement of beurs drink je een bakkie koffie in je eigen bedrukte kartonnen beker. Dat ziet er niet alleen stijlvol uit, maar ook erg professioneel. Het is een eenvoudige, originele en vooral treffende manier om je naamsbekendheid te vergroten. Artega bedrukt de bierbekers of isolerende bekers met een slijtvast en leesbaar logo of bedrijfsnaam in de stijl die jij voor ogen hebt.

Het bestellen van bedrukte bekers

Dat je de koffie of thee in stijl kan schenken in een beker, dat blijkt maar weer uit de vele opties die Artega te bieden heeft. Daarbij maakt het eenvoudige en snelle bestelproces, van drinkbekers tot een succes! Na het uploaden van je bestand, zal Artega een gratis bestandscontrole uitvoeren. Daarmee is het proces ingang gezet, na de controle gaat het team van Artega direct voor je aan de slag. Om het perfecte promotieartikel, de in huisstijl gepersonaliseerde beker, te laten bedrukken.

Maatwerk voor jouw bekers

Wij hebben alle soorten bekers in alle maten en kleuren in het assortiment. Daar moet wel een exemplaar tussen staan waar je warm van wordt. Zijn de voorgestelde opties toch niet helemaal je wat je bedoelt? Wil je een isolerende thermosbeker, een bierbeker, een advies of een leuk gesprek? Neem direct contact op met Artega om alle opties aan te vragen.

Of vraag nu hier je offerte aan.

Hulp en advies nodig?

 

088-788 00 00
Direct antwoord

Website chat
Antwoord binnen 5 min

info@artega.nl
Antwoord binnen 24 uur

Stel je product samen

BTW: Incl.Excl.

1 Kies een formaat

2 Kies een bedrukking

* Verplichte velden

€ 0,00

Bekers

Bestandscontrole
Standaard
-
- incl. btw
© 2018-2019 ArtegaWeb. Alle rechten voorbehouden.