Beachflags bedrukken

Door weer en wind jouw logo in het zicht!

  • Full Color bedrukt
  • Voor binnen en buiten gebruik
  • Super snelle levering mogelijk

Beachflags, opvallen doe je zo!

Met beachflags til je het evenement op straat of juist op het strand naar het volgende niveau. In een klap zien voorbijgangers je logo, je bedrijfsnaam of gewoon jouw boodschap. Buiten is het soms lastig slingers of versieringen op te

hangen. Beachflags zet je gemakkelijk buiten. Met beachflags bij de ingang, maak je jouw evenement, bedrijf of winkel herkenbaar en het draagt bij aan een opvallende en bewegende uitstraling.

Beachflags van Artega

Het toffe van deze beachflags is, dat ze weersbestendig zijn, of het nou regent of de zon schijnt ontzettend fel. De beachflags houden vorm, vallen op door het grote formaat en de beweging door de wind. Doordat het materiaal waterafstotend is, heeft een regenbui geen invloed. Je kan door weer en wind met deze beachflags. De beachflag is daarmee het ideaalste promotieproduct voor je winkel, beurs of evenement.

Online je beachflag bestellen

Je zet binnen een handomdraai je eigen beachflag neer. Of het nu binnen of buiten is, een beachflag klaarzetten is zo gepiept. Ook vanuit je luie hangmat is de bestelling om beachflags te bedrukken zo geplaatst. Je kunt zelf je logo of foto online uploaden. Na ontvangst voert Artega een gratis basiscontrole uit en gaat direct aan de slag om je beachflags te bedrukken.

Heb je hulp nodig met het bestellen van beachflags? Neem dan direct contact op met onze drukwerk en print media specialisten!

Hulp en advies nodig?

Wij zijn open

088-788 00 00
Direct antwoord

Website chat
Antwoord binnen 5 min

info@artega.nl
Antwoord binnen 24 uur

Stel je product samen

BTW: Incl.Excl.

1 Kies een type

2 Kies een formaat

3 Kies een optie

4 Kies een materiaal

5 Kies een gewicht

6 Kies een optie

7 Kies een met of zonder systeem

8 Kies een bedrukking

9 Kies een extra

* Verplichte velden

€ 0,00

Beachflags

Bestandscontrole
Standaard
-
- incl. btw
© 2018-2019 ArtegaWeb. Alle rechten voorbehouden.