Ballonnen bedrukken

De tofste ballonnen van Rotterdam!

  • Metallic kleuren
  • Vrolijkt de boel lekker op
  • Veel verschillende kleuren

De tofste ballonnen van Rotterdam!

Een feestje zonder bedrukte ballonnen is zoals een feestje zonder taart, dat kan natuurlijk niet. ;-) Bij elk soort feest, wil je graag ballonnen met een eigen ontwerp zien! Bij een trouwerij, winkelopening of gewoon je eigen verjaardag. Bij elk

knallend evenement, horen bedrukte ballonnen. Het valt op, je kunt de ballonnen uitdelen en als je ze loslaat zweven ze mooi door de lucht, in ieder geval is jouw boodschap op een bedrukte ballon niet te missen. Laat bij Artega je ballonnen bedrukken voor het tofste feestje.

Bedrukte Ballonnen bestel je bij Artega

Gekleurde ballonnen kan je laten bedrukken, enkelzijdig of zelfs dubbelzijdig. Het ligt eraan hoe je jouw logo of ontwerp erop wilt zien. Bij Artega zijn naast de 'normale' ballonnen van 33 cm ook reuze ballonnen van 60 cm of zelfs giga ballonnen van 90 cm te verkrijgen. Denk ook eens aan een ballonnenboom of staande ballonnen, voor elke gelegenheid zijn er wel gekleurde bedrukte ballonnen te vinden.

Voor een spetterend knalfeest

Wil je er helemaal een knalfuif van maken? Bestel dan de metallic ballonnen met jouw bedrukking. De metallic ballonnen zijn ook in de verschillende formaten (30 cm, 60 cm, 90 cm) te krijgen, en deze ballonnen hebben een mooie glossy en glitter uitstraling. Hiermee til je jouw evenement naar een hoger level.

Vliegensvlug online bestellen.

Het bestellen van je bedrukte ballonnen gaat ook super snel. Je klikt de ballonnen naar keuze aan en upload het bestand wat op je ballon gedrukt gaat worden. Vergeet niet de hoeveelheid ballonnen aan te geven, en binnen een paar dagen kan het feest echt beginnen! Bij Artega voeren ze een gratis bestandscontrole uit zodat de bedrukking op je ballon er perfect uit komt te zien. Mocht je er niet helemaal uitkomen of heb je nog een suggestie voor het team van Artega, mail ons, bel of chat met ons via de chatbutton. Bedrukte ballonnen met jouw huisstijl of logo, dan vliegt het evenement niet zomaar voorbij!

Hulp en advies nodig?

Wij zijn open

088-788 00 00
Direct antwoord

Website chat
Antwoord binnen 5 min

info@artega.nl
Antwoord binnen 24 uur

Stel je product samen

BTW: Incl.Excl.

1 Kies een formaat

2 Kies een bedrukking

3 Kies een type

4 Kies een kleur

5 Kies een opties

6 Kies een type pomp

7 Kies een ballonboom

* Verplichte velden

€ 0,00

Ballonnen

Bestandscontrole
Standaard
-
- incl. btw
© 2018-2019 ArtegaWeb. Alle rechten voorbehouden.