Almanakken bedrukken

Jouw persoonlijke jaarboek, jouw herinneringen in een boek!

  • Gratis verzending
  • Keuze uit diverse formaten
  • Luxe afwerking mogelijkheden

Bij Artega laat je Almanakken bedrukken

Het is vrij gebruikelijk dat je een bedrukte almanak of jaarboek aan het einde van een studiejaar ontvangt. Een almanak is een boek dat jaarlijks wordt uitgegeven

door jaarclubs, scholen of studentenverenigingen. Er staan toffe quotes, anekdotes en foto's van je medestudenten of verengingsgenoten in. Ook sportverenigingen kiezen steeds vaker om een seizoen verslag te binden tot een almanak of jaarboek. Je kunt het zo gek niet bedenken, alles is mogelijk. Gelukkig ben jij degene die bepaald wat er in de almanak of jaarboek komt te staan.

“Een almanak of jaarboek krijgen is een heel erg leuke manier om je studie- of sportgenoten te blijven herinneren”

Almanak laten drukken; Niets is te gek!

Het samenstellen en maken van een almanak of jaarboek is een heel uitvoerend proces. Kom je er niet helemaal alleen uit met het design van je almanak? Neem gerust contact met ons op voor hulp en advies Neem gerust contact met ons op over designhulp en advies. Onze ordermanagers kunnen jullie helpen met vragen over bijvoorbeeld de resolutie van foto’s tot hoe de indeling zou kunnen zijn voor jouw almanakken. Of welk papiersoort het beste bij het jaarboek past. Een eigen almanak is heel persoonlijk en daarom willen wij, je alle mogelijke keuzes aanbieden. Het resultaat mag er zijn: een verzorgd en persoonlijk jaarboek. Waar je nog jaren later met plezier doorheen bladert.

Bekijk de verschillende almanakken

Artega heeft een aantal opties voor je op een rij gezet, zodat je met een paar klikken je bestelling hebt geplaatst. Je bestelling om bedrukte almanakken plaatsen gaat moeiteloos en supersnel bovendien.

Bestelling almanakken of jaarboeken bedrukken geplaatst?

Zodra je bestelling om almanakken of jaarboek te laten bedrukken is geplaatst, zal Artega een gratis basiscontrole uitvoeren. Hier worden kleine foutjes en vergissingen voor je eruit gehaald, uiteraard in overleg.

Duurzame almanakken en jaarboeken

Met al onze technieken worden almanakken en jaarboeken op een milieuvriendelijke en duurzame wijze geprint of bedrukt. Wij geloven in de combinatie van maatschappelijk verantwoord ondernemen, persoonlijke aandacht en advies, en mooi drukwerk van topkwaliteit leveren. Met de gratis bezorging van de almanakken is jouw bestelling compleet.

Jouw bedrukte almanak staat vol met tastbare herinneringen om nooit te vergeten!

Hulp en advies nodig?

 

088-788 00 00
Direct antwoord

Website chat
Antwoord binnen 5 min

info@artega.nl
Antwoord binnen 24 uur

Stel je product samen

BTW: Incl.Excl.

1 Kies een formaat

2 Kies een afwerkingkeuze

3 Kies een papier binnenwerk

4 Kies een omslag

5 Kies een omslag afwerking

6 Kies een schutblad

* Verplichte velden

€ 0,00

Almanakken

Bestandscontrole
Standaard
-
- incl. btw
© 2018-2019 ArtegaWeb. Alle rechten voorbehouden.