Aanstekers bedrukken

Met aanstekers heb je meer ijzers in het vuur liggen

  • Gratis verzending
  • Gratis bestandscontrole
  • In PMS kleuren en full color

Aanstekers bedrukken, ook voor niet rokers

Of de herkenbaarheid van je merk met een bedrukte aansteker als een lopend vuurtje gaat of niet, de aanstekers blijven een van de best bewaarde

relatiegeschenken. Daarmee blijft de aansteker een goed en belangrijk promotiemiddel. Ook bij de zwoele zomeravonden met kaarslicht komen je eigentijdse bedrukte aanstekers goed van pas. Zo heb je met je eigen bedrukte aansteker altijd een vuurtje bij de hand.

Bestellen van bedrukte aanstekers met een logo

Bij Artega drukken wij logo’s, slogans en bedrijfsnamen op wegwerpaanstekers of elektronische aanstekers, in één kleur of meerdere PMS kleuren. Zodat je een bedrijfsaansteker, het unieke relatiegeschenk altijd in de hand hebt. Het bestelproces om de aanstekers te laten bedrukken gaat eenvoudig. Design van je huisstijl, bedrijfsnaam of logo, kan je gemakkelijk uploaden. Met een paar klikken heb je jouw aansteker in elkaar geklikt. Artega voert een gratis bestandscontrole uit, zodat jij snel kunt vlammen!

Aanstekers bedrukken doe je bij Artega.

Wij hebben aanstekers in alle maten en kleuren. Daar moet wel een exemplaar tussen staan waar je warm van wordt. Toch niet helemaal je smaak? Wil je een gasaansteker, een barbecue aansteker of een aansteker met een LED lampje of een flesopener? Neem direct contact op met Artega om alle opties aan te vragen. Of vraag nu hier je offerte aan.

Stel nu snel en eenvoudig jouw bedrukte, met je eigen logo, aanstekers samen

Hulp en advies nodig?

 

088-788 00 00
Direct antwoord

Website chat
Antwoord binnen 5 min

info@artega.nl
Antwoord binnen 24 uur

Stel je product samen

BTW: Incl.Excl.

1 Kies een type

2 Kies een kleur

3 Kies een bedrukking

* Verplichte velden

€ 0,00

Aanstekers

Bestandscontrole
Standaard
-
- incl. btw
© 2018-2019 ArtegaWeb. Alle rechten voorbehouden.