Delen:
U bent hier: Home / Verzenden

VERZENDEN EN LEVEREN


Bij het bestellen van uw order op Artega.nl ® kunt u de gewenste verzendmethode kiezen. U heeft de keuze uit de volgende opties:

Ophalen
Als u de mogelijkheid heeft kunt u de order zelf ophalen in Rotterdam. Het voordeel hiervan is dat u het drukwerk altijd sneller in handen heeft en niet op pakketdiensten hoeft te wachten. Tevens is het mogelijk om te kiezen voor een blanco verpakking, ideaal als uw de order direct aan uw klant wilt aanbieden. Orders ophalen bij Artega kan op leverdatum van 16:00 tot 17:30 uur, op vrijdag tot 18:00 uur. U kunt natuurlijk altijd even bellen of uw order eerder klaar is op leverdatum, onze traffic medewerkers staan u graag te woord!

Veilig verzenden met Post.nl
Bij Artega.nl ® kunt u kiezen voor een pakket verzending van uw drukwerk naar één adres in Nederland, tenzij anders is aangegeven. Als uw gehele order gereed is wordt deze op leverdatum verstuurd, deze heeft u meestal (98%) de volgende werkdag in huis. Een ander afleveradres kiezen is uiteraard mogelijk bij het bestellen. Tevens is het mogelijk om te kiezen voor een blanco verpakking en verzending, ideaal als u de order direct naar uw klant wilt laten versturen. Uitsluitend bij bannerframes en banners boven een bepaald formaat worden er wel extra kosten in rekening gebracht. Dit omdat deze niet geschikt zijn voor pakket verzendingen van Post NL.

Direct door Artega.nl ® koeriers
Indien u woonachtig bent in Rotterdam kan uw order direct op leverdatum worden afgeleverd. Een ander afleveradres kiezen is uiteraard mogelijk bij het bestellen. Geef dit van te voren duidelijk aan bij onze traffic medewerkers.
Voor leveringen direct door Artega koeriers word er € 10,- transportkosten in rekening gebracht.
Artega.nl ® koeriers leveren tussen 09:00 en 18:00u uw order op het gewenste adres.

Tot slot
Artega.nl ® zal er alles aan doen om uw order netjes en op tijd op te leveren.
Houdt u er echter wel rekening mee dat het produceren en transporteren van onze producten mensenwerk blijft, hierdoor kan het verloop wel eens anders gaan dan gepland.
Wij vertrouwen op uw begrip en medewerking.


header_login
E-mail* Wachtwoord*
wachtwoord vergeten
ik ben een nieuwe klant
Volg Artega op FacebookImage2
Image3

back_bot