Delen:

Visitiekaartjes drukkenVisitekaartjes BasicVisitekaartjes Mat LaminaatVisitekaartjes Glans Laminaat
Visitekaartjes Mat Laminaat Spot UV LakVisitekaartjes On-OffsetVisitekaartjes On-Offset PMS
Visitekaartjes 400gr MC GesatineerdVisitekaartjes PVC Glans WitVisitekaartjes PVC Transparant


Visitekaartjes drukken in 9 soorten:Basic

De Basic visitekaartjes worden full colour gedrukt op 400 gr. Algro Matt en met een matte vernis afgewerkt. Onze vernis zorgt voor het verfraaien en beschermen van uw visitekaartjes. Een zeer nette keuze, de beste keuze voor de laagste prijs!

Mat laminaat

De mat laminaat visitekaartjes drukken wij full colour op 400 gr. Algro Matt en met een mat laminaat veredeld. Het matte laminaat zorgt ervoor dat uw visitekaartjes er nog strakker uitzien en een mooi zakelijk imago krijgen.

Glans laminaat

De visitekaartjes drukken wij in full colour en veredeld met glans laminaat op 400 gr. Algro. Het glossy uiterlijk zorgt voor een mooie strakke glanslaag die tevens dient als bescherming.

Spot UV-lak

De Spot UV-lak visitekaartjes drukken wij full colour op 400 gr. Algro Matt. Met een mat laminaat + Spot UV-lak veredeld. Het mooiste visitekaartje met mat laminaat wat die strakke uitstraling geeft, veredeld met plaatselijke glossy lak laag.

On-offset full colour en PMS

De visitekaartjes drukken wij in full colour of in PMS (Pantone) kleuren op 300 gr. On Offset. Een zeer matte en zakelijke uitstraling.

400 gr. MC gesatineerd

De visitekaartjes drukken wij in full colour + glanzende dispersielak op 400 gr. MC gesatineerd. Onze dispersielak is op basis van water en kunsthars wat een goede bescherming biedt. Een zeer stevig glanzend visitekaartje.

PVC Glans Wit 

De PVC visitekaartjes drukken wij full colour. U kunt ze vergelijken met een kunstof (PVC) bankpas met ronde hoeken afgewerkt.

Transparant PVC

De trasparante PVC visitekaartjes drukken wij full colour bedrukt. Uitsluitend enkelzijdig. U kunt ze vergelijken met een kunstof (PVC) bankpas met ronde hoeken afgewerkt.

header_login
E-mail* Wachtwoord*
wachtwoord vergeten
ik ben een nieuwe klant
Volg Artega op FacebookImage2
Image3

back_bot