Delen:

GARANTIE OP TOPKWALITEIT


Als klant vindt u kwaliteit belangrijk, dat is mooi want bij Artega.nl ® staat kwaliteit voorop en dat garanderen wij.

De hoogste kwaliteit
Alle producten op Artega.nl ® worden met de modernste druk- en printtechnologie geproduceerd. Artega.nl ® is geen stoffige drukkerij of standaard (internet) drukker. Artega.nl ® gaat net wat verder. Zo houden wij bijvoorbeeld graag uw huidige briefpapier exemplaar naast onze persen bij het drukken in PMS kleuren. Op die manier kunt u de meest constante drukkwaliteit en PMS benadering van ons verwachten. Prijs en kwaliteit staan voorop. Klanten vinden de prijs zeer belangrijk, maar uitsluitend als het gaat om topkwaliteit.

Overdrukgarantie
Onze klanten verwachten een kwalitatief hoogstaand product en zonder enige discussie garanderen wij deze ook. Mocht u niet tevreden zijn met het door ons geleverde drukresultaat bieden wij u onze overdrukgarantie aan. Artega.nl ® zorgt ervoor dat uw order kosteloos wordt over gedrukt, zonder discussie of gezeur. Deze overdrukgarantie is echter uitsluitend geldig als het door u aangeleverde bestand voldoet aan onze aanleverspecificaties en druktechnisch een fout door Artega.nl ® is gemaakt. Wanneer u nog enige twijfel heeft over het aanleveren van uw digitale bestand, neem gerust contact op met één van onze ordermanagers.

Snelle professionele service
Voor het bestellen van drukwerk bij Artega.nl ® hoeft u als klant geen deskundige grafische achtergrond te hebben. Wij werken met een jong team van enthousiaste en deskundige ordermanagers die veel ervaring hebben in de grafische sector. Hard werken en efficiëntie staat bij Artega.nl ® centraal. Tevens hechten we ook waarde aan een open en integere houding waarin iedereen het naar zijn zin heeft en gezelligheid hoog in het vaandel staat. Aarzel niet, wij staan u graag persoonlijk te woord; telefonisch of bij ons op kantoor. U vraagt, wij antwoorden!

Gratis bestandscontrole
Bij Artega.nl ® worden alle digitale bestanden grondig gecontroleerd op fouten. Kosteloos. U heeft hier niet met een computer te maken zoals bij veel andere (internet) drukkers, Artega.nl ® doet dit persoonlijk met ervaren en gecertificeerde DTP-ers. Bij het vinden van fouten in de door u aangeleverde bestanden wordt er direct contact met u opgenomen. Zolang het om kleine correcties (max. 10 min.) gaat, worden deze kosteloos door onze DTP afdeling uitgevoerd. Mocht u nog enige twijfel hebben over het aanleveren van uw digitale bestanden, neem dan gerust contact op met één van onze ordermanagers.

Gemakkelijk online bestellen
Op de website van Artega.nl ® kunt u gemakkelijk en veilig on-line uw drukwerk bestellen. Onze webshop is volledig geautomatiseerd waardoor de foutgevoeligheid van uw order minimaal is. daarna controleren wij uw bestanden nog persoonlijk. Daarmee bespaart u uw zelf en Artega.nl ® veel kostbare tijd. En hier plukt u de vruchten van: de prijs is het bewijs!

Klachten of suggesties
Artega.nl ® zet alles op alles om problemen te voorkomen en de kwaliteit te waarborgen. Echter, het begeleiden, produceren en transporteren van onze producten blijft mensenwerk. Heeft u klachten of suggesties over de afhandeling van orders, de kwaliteit of de service van Artega.nl ®? dit vernemen wij graag van u. Neemt u in elk voorkomend geval contact met ons op.header_login
E-mail* Wachtwoord*
wachtwoord vergeten
ik ben een nieuwe klant
Volg Artega op FacebookImage2
Image3

back_bot