Delen:

DIGITAAL PRINTBij Artega kunt u goedkoop digitaal printwerk van de hoogste kwaliteit on-line bestellen. Hiernaast streeft Artega naar de meest milieuvriendelijkste productieprocessen.

DE DIGITAAL PRINT TECHNIEK
Een digitale thermische printer is een printer die door warmte inkt in vaste vorm, versmelt op het print materiaal. Solid ink-jet printers' gebruiken was die gesmolten worden. Vervolgens met behulp van inkjet printkop (net zoals bij de ‘liquid ink-jet printers’ (inkjetprinters met vloeibare inkt)) wordt de inkt gespoten (hierdoor catalogeert men deze printers ook onder de inkjet printers). Dit kan rechtstreeks op het materiaal maar meestal spuit men op een ‘drum’ die de inkt dan overdraagt op het print materiaal. Full colour digitaal printwerk van de hoogste kwaliteit, nauwelijks van offset drukwerk te onderscheiden.

DE GROOT FORMAAT PLOT TECHNIEK
Een plotter is een uitvoerapparaat waarmee grafisch beeld, in het bijzonder reclame uitingen, kunnen worden gemaakt. Van oorsprong is het een pen die met behulp van twee haaks op elkaar staande armen over een vel papier kan worden bewogen. Het apparaat wordt plotter genoemd om het te onderscheiden van het andere uitvoerapparaat de (daisywheel- of matrix-)printer. Sinds voor plotters gebruik wordt gemaakt van de inktjet-techniek is er qua technische werking weinig verschil tussen een plotter en een printer. Een plotter kan grotere papierformaten (tot 120 cm breed) bedrukken. De uitvoer uit een plotter wordt wel plot genoemd, vergelijkbaar met print, een afdruk uit een printer.

GOEDKOOP ON-LINE DIGITAAL PRINTWERK BESTELLEN
Briefpapier
Brochures - Magazines
CD/DVD hoesjes
Deurhangers
Enveloppen
Flyers 135 gr. MC gesatineerd
Flyers 300 gr. MC gesatineerd
Flyers 250 gr. HVO
Flyers Laminaat
Foam - Forexboarden
Folders
Geboortekaartjes - Trouwkaarten
Mappen
Menukaarten
Placemats
Postcards
Posters
Stickers
Visitekaartjesheader_login
E-mail* Wachtwoord*
wachtwoord vergeten
ik ben een nieuwe klant
Volg Artega op FacebookImage2
Image3

back_bot